Taal / Language

 

Leuk dat je mijn website hebt gevonden! Kijk gerust even rond. Ik ben een pianiste en pianolerares uit Kobe, Japan. Na mijn pianostudie in Japan, heb ik in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gestudeerd. Sinds 2002 woon en werk ik als pianodocent en uitvoerend musicus in Nederland.

Wil je meer informatie? Stuur me dan even een berichtje via de mail, WhatApp of bel eventjes.

 

Pianoles

In Joure geef ik pianoles voor inwoners van Zuid-West Friesland zoals uit Joure , Heerenveen, Lemmer, Sneek en IJlst. Zowel gevorderden (2 jaar of meer piano-ervaring en noten kunnen lezen) als professionals kunnen bij mij terecht.

Voor iedere leeftijd is een leuk en uitdagend lesprogramma samen te stellen. Privéles is de manier om kinderen na de algemene vorming op de muziekschool enthousiast te houden en hun pianospel verder te verbeteren. Ook begeleid ik jongeren die zich bijvoorbeeld op het toelatingsexamen voor het conservatorium voorbereiden.

 

Muzikale begeleiding van koren en solisten

Ik speel graag samen met zangers, violisten en andere muzikanten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

Optredens

Regelmatig treed ik solo op. Dat kan voor grotere gezelschappen in zalen en kerken zijn, maar ook voor kleinere groepen bijvoorbeeld bij een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid. Mijn repertoire is voornamelijk klassiek.